Suport

Garanție și retur

Toate bateriile compatibile pentru laptopuri si power bank-urile Full of Energy® au o perioadă de garanție de 12 luni. Dacă întâmpinați probleme cu produsul achiziționat în această perioadă de timp, returnați bateria Full of Energy de unde ați achiziționat-o pentru a vă fi înlocuită. În cazul în care nu puteți contacta compania de la care ați achiziționat-o, atunci trimiteți-ne un email la contact@fullofenergy.ro pentru suport.

Asigurăm cumpărătorul că bateria compatibilă Full of Energy® sau power bank-ul Full of Energy® achiziționat este lipsită de defecte din producție. Pentru a valida garanția, bateriile Full of Energy® trebuie achiziționate noi, de la distribuitorii autorizați sau direct de la noi. Această garanție nu acoperă bateriile refurbished sau second hand. Dacă transmiteți o notificare în timpul perioadei de garanție către contact@fullofenergy.ro despre defectul bateriei și care să se încadreze în situațiile acceptate de retur, bateria Full of Energy achiziționată va fi înlocuită imediat cu un produs nou.

Există posibilitatea ca distribuitorul autorizat să nu vă solicite returnarea bateriei. Daca vă este solicitat returul produsului, vă rugăm să vă asigurați că returnați bateria în cutia originală a acesteia.

Retururi autorizate

Toate retururile de baterii Full of Energy®, trebuie validate pentru obținerea autorizației de retur prin contactarea companiei de la care ați achiziționat produsul. Această autorizație nu înseamnă returnarea banilor, ci emiterea unui document de retur pentru bateria menționată. Toate bateriile returnate trebuie să fie în perfectă stare, inclusiv componentele, manualele de utilizare, cardurile de înregistrare și ambalajul original al bateriei Full of Energy®. Se aplică restricții de retur în următoarele situații:
• Dacă lipsesc sau au fost înlocuite componente ale bateriilor compatibile pentru laptopuri Full of Energy® sau power bank-uri Full of Energy®
• Dacă ați returnat bateria compatibilă pentru laptop Full of Energy® sau power bank-ul Full of Energy® fără a obține autorizația de retur. Bateriile fără autorizație de retur vor fi refuzate la intrarea în depozit și returnate către expeditor. În aceste condiții, costul transportului va fi suportat de către expeditor și va fi recuperat din suma datorată pentru retur
• Dacă bateria compatibilă Full of Energy® a fost utilizată defectuos, cu neglijență
• Dacă bateria compatibilă sau power bank-ul Full of Energy® a fost deteriorată
• Dacă bateria Full of Energy® a suferit accidente care nu puteau fi controlate: incendii, inundații, fulgere
• Dacă bateria a suferit modificări de orice natură aduse de către utilizator: conectarea la un alimentator care nu este suportat de către baterie sau încercarea de a repara bateria Full of Energy® de către o persoană neautorizată.

Etapele returului unei baterii Full of Energy®:

1. Obțineți autorizația de retur. Fiecare baterie pe care doriți să o returnați trebuie să dețină autorizație de retur. Obțineți această autorizație direct de la compania de la care ați achiziționat bateria sau direct de la noi prin telefon sau email. Această autorizație este valabilă pentru o perioadă de 30 zile calendaristice de la data emiterii.

2. Menționați numărul acestei autorizații pe exteriorul cutiei de retur a bateriei, dar nu pe cutia de ambalaj a acesteia. Bateriile care sunt returnate fără autorizație, prezintă riscul de a nu fi acceptate în depozit.

3. La retur, trebuie expediate toate componentele originale ale bateriei Full of Energy®: cutia produsului, componentele acesteia, manualele de utilizare. Bateria trebuie ambalată în cutia originală, iar aceasta sa fie introdusă intr-o altă cutie de protecție. Noi nu suntem răspunzători pentru bateriile care sunt deteriorate sau pierdute din cauza ambalării deficitare.

Contact Full of Energy®:

Program: Luni – Vineri, 08.30 – 17.00

contact@fullofenergy.ro

Full of Energy® este marcă înregistrată Nera Computers. Orice alt produs cu această denumire sunt mărci înregistrate ale deținătorilor respectivi.

Echipa Full of Energy® își propune să ofere clienților un serviciu prompt de suport și service. Facem îmbunătățiri periodice ale produselor noastre și ale paginilor noastre web pentru a vă oferi o experiență pozitivă de cumpărare. Dacă aveți solicitări, întrebări sau îngrijorări privind produsele și serviciile oferite de Full of Energy®, contactați-ne! Mai mult de atât, apreciem sugestiile venite de la dumneavoastră: contact@fullofenergy.ro.

Adresă: Str. Ion Neculce 9, 707305,

Uricani, Iași, România
Telefon: (+40) 332 - 403.831, (+40) 744 - 648.093
Email: contact@fullofenergy.ro

Abonează-te la newsletter!

Află cele mai bune prețuri la momentul potrivit

Nera Computers - All rights reserved 2018