Despre noi

Am dezvoltat brandul Full of Energy® pentru baterii compatibile pentru laptop și power bank-uri,din dorința de a furniza clienților noștri un produs de înaltă calitate care să răspundă cerințelor din ce în ce mai exigente ale pieței din România, dar și din Europa.
Am reușit să creăm Full of Energy®, un produs competitiv, un produs plin de energie și într-o continuă dinamică de adaptare la produsele existente în piață.

Brandul Full of Energy®

Un produs “Made in Europe”

Sub brandul Full of Energy®, un produs “Made in Europe”, răspundem nevoilor clienților în căutare de calitate produsă în Uniunea Europeană: baterii compatibile pentru laptopuri și power bank-uri. Sunt produse bazate pe baterii reîncărcabile Li-Ion, noi, de cea mai bună calitate: LG și Sanyo. Iar anul acesta ne vom concentra atenția spre a dezvolta produse pe bază de lithium polimeri.
Unul dintre proiectele la care lucrăm acumși care ne aduce satisfacție enormă este de a dezvolta și baterii pentru smartphone, scule electrice portabile (power tools) și dispozitive electrice pentru deplasare (e-bike, smart balance wheels).

Am construit în timp o echipă puternică de ingineri profesioniști, tehnicieni și testeri care dezvoltă, proiectează și implementează întregul produs: de la design-ul matrițelor, circuitelor și structurilor, până la testul final de performanță.

Suntem de încredere!

Suntem certificați pentru sisteme de management (ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001);

Suntem autorizați pentru producție și reciclare;

Avem certificate de conformitate cu directivele CE (LV, EMC, Ecodesign, R&TIE, RoHS);

Deținem documentele necesare transportului UN38.3 / MSDS / Declarație de conformitate transport rutier ADR sau aerian IATA.

Oferim produse și prețuri
competitive!

Avem o ofertă diferențiată în piață atât prin prețul competitiv al produselor, cât și prin condițiile de colaborare și suportul tehnic oferit.

Unul dintre principalele beneficii ale colaborării cu noi îl reprezintă transportul gratuit la un minim prag de achiziții stabilit de comun acord.

Produsele noastre sunt ambalate individual, într-o cutie personalizată cu brandul Full of Energy®.

Oferim plus-valoare!

Avem echipă dedicată pentru suport tehnic;

Oferim garanție de 12 luni pentru produsele comercializate sub brandul Full of Energy®;

Avem un specialist dedicat comunicării cu clienții noștri, astfel încât să aveți acces non-stop la informațiile utile promovării produselor și creșterii business-ului dumneavoastră.

Adresă: Str. Ion Neculce 9, 707305,

Uricani, Iași, România
Telefon: (+40) 332 - 403.831, (+40) 744 - 648.093
Email: contact@fullofenergy.ro

Abonează-te la newsletter!

Află cele mai bune prețuri la momentul potrivit

Nera Computers - All rights reserved 2018